Menu
Categorieën
 
Zorgboek, Systemische lupus erythematosus (SLE)

Zorgboek, Systemische lupus erythematosus (SLE)

 

Prijs: € 19,95
Levertijd: maandag voor 20:15 besteld, dinsdag in huis

Binnen Nederland: Gratis verzending bij bestellingen vanaf €20.00!
Bindwijze: Boek, Paperback (30-07-2012)
Genre: Medische handboeken (populair)
Boekenliefde.nl:

Beschrijving

Systemische lupus erythematosus (SLE) is een autoimmuunziekte: het afweersysteem keert zich tegen het eigen lichaam. De klachten verschillen van persoon tot persoon. Gewrichtsklachten komen veel voor, net als huidproblemen en algemene klachten (vermoeidheid, algeheel gevoel van ziek-zijn). Sommige mensen krijgen problemen met de interne organen, zoals de nieren en de longen.
Met behulp van medicijnen en aanvullende therapieën zijn de klachten vaak redelijk onder controle te houden. Zelf kunt u soms ook het een en ander doen om het verloop van de aandoening gunstig te beïnvloeden en de klachten te beperken. Dit boek geeft daar uitgebreide, praktische informatie over.
SLE is echter meer dan een medisch probleem. De ziekte heeft ook invloed op de rest van uw leven. De ontstekingen kunnen plotseling opvlammen en tot ernstige klachten leiden. Dit kan gevolgen hebben voor uw sociale leven, voor de manier waarop u de dag doorbrengt en voor hoe u uw leven inricht. Ook dit soort problemen komen aan bod.
Samengevat: dit zorgboek geeft brede, praktische informatie over SLE, informatie die u zal helpen om met de verschillende klachten om te gaan. Tal van onderwerpen komen aan bod: medicijnen, behandelingen, leefstijl, huidverzorging, omgaan met stress en vermoeidheid, seksualiteit, hulpverlening, ziektekosten enzovoort.
Veel vooraanstaande deskundigen en hun organisaties hebben aan dit boek meegewerkt. Ook mensen die zelf SLE hebben, verleenden aan dit zorgboek hun medewerking. Dat maakt de informatie in dit boek betrouwbaar en praktisch: u kunt er direct mee aan de slag.

Details

Titel: Zorgboek, Systemische lupus erythematosus (SLE)
Mediatype: Boek
Bindwijze: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1
Uitgever: Vrije Uitgevers, De
Publicatiedatum: 2012-07-30
NUR: Medische handboeken (populair)
Afmetingen: 284 x 193 x 14
Gewicht: 668                                             gr
ISBN/ISBN13: 9789086481774
Intern nummer: 22827054

Extra informatie

Zorgboek Systemische lupus erythematosus SLE

2,815 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

*